Etusivu arrow Uutiset arrow Uusimmat arrow Sovellus: Urheilupaikan käyttökirjaus tekstiviesteillä  
19.05.2024
Päävalikko
Etusivu
Uutiset
Etsi
Kysymyksiä & Vastauksia
Dokumentit
Kirjautuminen
Sovellus: Urheilupaikan käyttökirjaus tekstiviesteillä PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Ari Arokoski   
15.10.2008

Sovellus: Motocross -radan käyttökirjauksien kerääminen

Secora on toimittanut Kuopion moottorikerholle Motocross -radan käyttökirjausten tekstiviesteihin pohjautuvan sovelluksen. Sovelluksen avulla kuopion moottorikerho saa käyttötilastoja radan käytöstä. Sovellus perustuu kahden erilaisen avainsanan käyttämiseen tekstiviesteissä. Kerhon jäsenille radan käyttöveloitus sisältyy jäsenmaksuun sekä ratamaksuun ja kerhoon kuulumattomat käyttäjät maksavat radan käytöstä kuljettajakohtaisen kertamaksun.

Maksuja ei veloiteta puhelinlaskulla, vaan tekstiviestikirjaukseen lähetetään vastauksena maksuyhteystiedot sisältävä tekstiviesti. Tämä viesti toimii samalla myös tarkistusta varten kuittina tehdystä kirjauksesta.

Kirjauksista voidaan muodostaa erilaisia raportteja. Palveluun tulleet viesti saadaan vietyä siirtotiedoston avulla taulukkolaskentaohjelmaan, jolloin erilaisten raporttien rajana on vain mielikuvitus.

Kirjauksen tapahtuessa sähköisesti voidaan radan käyttöä seurata ajantasaisesti, ja kerhon www-sivustolla voidaan ilmoittaa kuinka monta kuljettajaa on ilmoittanut ajavansa radalla. 

Samaa sovellusta on mahdollista käyttää myös muunlaisten urheilu- ja vapaa-ajan käyttöpaikkojen käytön seurantaan sekä käyttömaksujen keräämiseen.

Kuopion moottorikerhon Etusivulla on nähtävissä kirjauksiin perustuva tilannetieto.

Viimeksi päivitetty ( 04.12.2009 )
 
Seuraava >
Ratainfo
Ei uusia viestejä
(aikaraja 2 vuorokautta)
Avainsana TEST:
Ei uusia viestejä
(aikaraja 2 vuorokautta)